Hur exportera meddelanden från Windows Mail till Outlook

April 20

Microsoft har traditionellt paketerade en gratis e-postprogram med utbyggnaden av Internet Explorer. Arvet e-postprogrammet var Outlook Express med Outlook är premiären e-postprogrammet för att komma med inköp av Microsoft Office. Från och med Windows Vista, var Outlook Express inte längre användas och ersattes med Windows Mail. En vanlig uppgift för Windows Mail användare som nyligen har installerat Microsoft Office exporterar meddelanden från Windows Mail till Outlook

Instruktioner

1 Öppna Windows Mail genom att dubbelklicka på programikonen på datorns skrivbord eller genom att välja programmet i "Program" undermeny som finns under datorns "Start" -menyn.

2 Välj "Export" menyalternativ på menyn "Arkiv" av ansökan följt av "meddelanden" menyval.

3 Välj "Microsoft Exchange" alternativ på efterföljande menyn och välj "Next" menyknappen.

4 Välj Outlook profil som visas på nästa meny för att skicka din fönstrets postmeddelanden följt av "OK" -knappen. Alternativt kan du exportera en del av din e-post genom att välja "Markerade mappar" menyalternativ följt av "OK" menyknappen.

5 Välj "Export" menyknappen på menyn "Arkiv", följt av "meddelanden" menyknappen och Windows Mail kommer att exporteras till Outlook.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com