Hur Synkronisera Facebook till en telefon

May 3

Hur Synkronisera Facebook till en telefon


Om du är ny till världen av Facebook på din mobiltelefon, kan du tror att du måste logga in med din webbläsare varje gång du vill använda den sociala nätverk. Men med en Facebook Mobile ansökan om din typ av telefon, kan du se till att uppdateringar du lägger på antingen telefonen eller datorn automatiskt ses på den andra enheten. Detta kallas "synkronisering" telefonen med din Facebook-mobil applikation. Du kan också synkronisera dina Facebook-kontakter med dem på din telefon.

Instruktioner

1 Hitta den mobila nedladdning för just din typ av telefon genom att besöka tillverkarens webbplats från din mobiltelefon. För telefoner som iPhone, hittar du programmet och länkar till på Apples Apps för iPhone sida. För BlackBerry, hittar du det från BlackBerry App World webbplats.

2 Klicka på "Hämta program" för att börja hämta Facebook mobil applikation till telefonen, vilket ger din Facebook-användarnamn och lösenord när det efterfrågas.

3 Ge tillstånd för "Kontakta Sync" när du blir ombedd under nedladdningen. Detta kommer att synkronisera kontaktinformationen på din telefon med dina Facebook-kontakter. Telefonen ska visa en skärm anmälan varnar dig när synkroniseringen är klar. Klicka på "OK" om det behövs.

Tips

  • Om du redan har Facebook mobilapplikation hämtas till telefonen och dina kontakter inte verkar vara synkroniseringen, försök att återinstallera programmet och titta närmare på "Kontakta Sync" förfrågningar under ominstallera.
  • Inte alla telefoner kan ha möjlighet att synkronisera med Facebook. Kontrollera med din operatör om du är osäker.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com