Hur fungerar Internet Banking Arbete?

April 15

Hur fungerar Internet Banking Arbete?

tåget

Internet har fått en eget liv. I ett försök att se till att de inte lämnas utanför verksamheten, konglomerat, återförsäljare och även bankerna att säkra sina platser på tåget. Internetbank låter sina kunder nästan varje lyx av en tegel och murbruk bank. Naturligtvis är den intimitet ansikte mot ansikte kontakt obefintlig. Men Internetbanker kompensera sina kunder för offret genom att erbjuda andra förmåner.

Hur det fungerar

Internetbankerna måste göra sig attraktiv för potentiella kunder. De gör detta genom att erbjuda högavkastande kontroll konton. Internetbankerna har bekvämligheten att göra det eftersom de inte har samma overhead kostnad som normala banker. Internetbanker är mycket billigare att driva än traditionella banker, så Internetbanker kan passera de besparingar på sina kunder. När de har säkrat ditt företag, Internetbanker erbjuda andra tjänster. Du kommer att kunna slutföra din kontroll, besparingar, kreditkort, bolån, investeringar, betalningar räkningen och mycket mer från bekvämligheten av ditt eget vardagsrum.

förverkande

Allt sker på nätet, vilket innebär att du måste fylla i alla dina transaktioner via telefon, via e-post eller från en sedelautomat, eller ATM. För att erhålla kontanter, kommer du att bli utsatt för avgifter om ATM som används är inte en del av ditt hem bank. Så om du behöver kontanter ofta, kan du se till att du får ersättning för avgifter i samband med frekvent ATM användning. Vissa Internetbanker erbjuder kontanter rabatter till kunder som gör täta resor till ATM.

En annan nackdel, om du behöver sätta in en check, ofta måste du skicka den till din bank med hjälp av snigelpost; du sedan måste vänta på checken att rensa. Vid en traditionell bank skulle väntetiden inte vara så länge. I vissa fall, är portokostnaden på kundens ansvar.

Historien om Internet Banking

ING Direct öppnade sina dörrar på Information Highway 1997. Den enda produkt som den som erbjuds på den tiden var en investering sparkonto. Det har sedan dess expanderat och erbjuder en hel del tjänster. Andra Internetbanker som växer i popularitet är Redneck Bank och Everbank. (Se "Resurser".)

Gör dina läxor

Om du väljer att Internetbank är det rätta valet för dig, vara säker på att du kontrollerar att banken är federalt försäkrad. Dessutom, innan du väljer ett visst internetbanken, kan du göra lite läxor i förväg. Läs deras "Om oss" och någon annan litteratur i samband med den bank som beskriver den finansiella institutionen. Kontrollera att banken har "FDIC försäkrad" -logotypen någonstans på webbplatsen. Dessutom, om du vill kontrollera bankens legitimitet och försäkringsstatus, kan du göra det på bankens Hitta webbplats. (Se "Resurser".)


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com