RMVB till DVD Format Converter

February 21

RMVB till DVD Format Converter


Real Media Variabel Bitrate eller RMVB måste filerna konverteras till rätt format innan de kan brännas på en skiva som en DVD-spelare kommer att känna igen. Det finns flera omvandlare tillgängliga för nedladdning på nätet.

Boilsoft Video Converter

Rekommenderas av redaktörerna för CNET, är Boilsoft Video Converter ett bra val om du ofta befinner dig växla mellan formaten. Programmet konverterar inte bara RMVB filer men de flesta andra vanliga videoformat till DVD. (Se Resurser.)

Lätt RM RMVB till DVD-brännare

Eter Software Easy RM till RMVB Burner är perfekt om du i slutändan vill bränna den ursprungliga RMVB filen till en skiva. Den enkla gränssnitt kräver bara att du anger platsen för RMVB filen, sätt i en skiva och klicka på Start. Programmet kommer att konvertera och bränna allt i ett steg. (Se Resurser.)

Free Video Converter

Sothink s Free Video Converter är värt ett försök, särskilt om du är på en budget. Programmet är gratis för både nedladdning och användning och kan konvertera mellan en mängd olika format. Uppgradering till den dyrare Pro version är inte nödvändigt för att konvertera RMVB filer. (Se Resurser.)


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com