Hur du uppdaterar Agesa 2.08.15

February 3

Agesa 2.08.15 är ett datorprogram som driver BIOS på din AMD varumärke moderkort. Detta program ansvarar för viktiga uppgifter som att initiera hårddisken och ladda operativsystemet, bland andra. Om det finns några uppdateringar för din Agesa 2.08.15 installation, kan du hämta och installera dem i ett enda program fönster i operativsystemet kallas Enhetshanteraren.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" orb i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet i Windows.

2 Skriv "Enhetshanteraren" i sökrutan längst ned på menyn "Start". När ikonen märkt "Enhetshanteraren" visas i sökresultaten, klicka på den för att ladda verktyget.

3 Klicka på den lilla triangeln till vänster om ordet "processorer." Detta kommer att visa alla processorer är installerade på datorn. Din AMD-processor kommer att vara bland denna lista. Det kommer att vara det enda objektet i den här listan om datorn har endast en processor tillgänglig.

4 Högerklicka på modellnumret på din AMD-processor. Välj "Uppdatera drivrutin" för att uppdatera din AMD-processor, inklusive Agesa 2.08.15 programvara, om några uppdateringar finns för närvarande tillgängliga som är kompatibla med din specifika datormodell.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com