Hur kan vi minska MP3 filstorlekar Med Nero Wave Editor

July 15

Nero Multimedia Suite är en samling av applikationer centrerad kring multimedia och skiva författande. Medan multimedie sviten kretsar kring undertecknandet ansökan, Nero Burning ROM, det finns också en ljudredigering program som heter Nero Wave Editor. Nero Wave Editor har grundläggande ljudredigering och inspelning funktionalitet. Man kan minska storleken på MP3-filer genom att minska ljudkvaliteten. Att minska filstorleken på en MP3 är till hjälp när lagringsutrymmet är viktigt, till exempel i ett e-postmeddelande, eller på en telefon eller portabla mediaenhet.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "Nero Smartstart." Klicka på "Nero Burn" ikonen för att starta programlistan, och klicka sedan på "Nero Wave Editor" för att starta programmet.

2 Klicka på "File" och klicka sedan på "Öppna". Leta reda på MP3 som du vill minska i storlek; klicka på den och klicka sedan på "Öppna".

3 Klicka på "Verktyg" och klicka sedan på "Audioformatinställningar."

4 Klicka på "Encoder" -fliken. Klicka sedan på "MP3" eller "mp3PRO" från givaralternativ. Klicka på "Konfigurera" och klicka sedan på "Bitrate" rullgardinsmenyn. Ställ in bitrate till 128kb / s eller mindre. Ju lägre bitrate, desto lägre filstorlek och ljudkvaliteten kommer att bli. Klicka på "OK" och klicka sedan på "OK" för att stänga inställningarna.

5 Klicka på "File" och klicka sedan på "Spara som". Klicka på en mapp där du vill lagra din nya MP3 med reducerad filstorlek, och klicka på "Spara". Visa MP3-fil storlek. Om det fortfarande är för stor, ändra "Audioformatinställningar" så att bithastigheten är lägre.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com