Hur stoppar jag Outlook från att skriva en extra tom sida vid utskrift e-post?

April 23

Hur stoppar jag Outlook från att skriva en extra tom sida vid utskrift e-post?


Microsoft har erkänt och bekräftat att skriva en extra blank sida problem i vissa e-postmeddelanden. Uppdatering av Outlook Service Pack från Microsoft rättar vissa fall. Användare rapporterar problem främst från avsändare att använda webbaserade e-postprogram. Antingen avsändaren eller Outlook misstag lägger till en HTML-sida taggen inte synlig för mottagaren. Även vissa skrivardrivrutiner konflikt med Outlook utskrift modulen. Om problemet kvarstår efter uppdatering Outlook, prova flera arbete kring metoder för att rätta till problemet.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Utskriftsformat". Välj "Sidhuvud / sidfot" -fliken och avmarkera "sidfot" rutan. Klicka sedan på "Apply". Kontrollera resultatet genom att klicka på "Förhandsgranska" i menyn "File". Problemet är löst om det inte finns någon tom sida.

2 Klicka på "File" och sedan "Skriv ut" i stället för att använda skrivarikonen i verktygsfältet. Vissa användare rapporterar skrivarikonen orsakar extra tom sida. Kontrollera resultaten.

3 Klicka på "File" och sedan "Förhandsgranskning". Notera antalet sidor med själva innehållet. Klicka sedan på "Arkiv" och "Skriv ut". I utskriftsdialogfönstret, välj alternativet att välja hur många sidor som ska skrivas ut och skriv noterade sidnummer. Detta skriver ut endast sidorna med innehåll.

4 Öppna skrivarens egenskaper dialogrutan. Kontrollera om ett alternativ för att undertrycka tomma sidor. Om din skrivare programvara ger möjlighet, ställa in den som en standard så tomma sidor skrivs inte ut.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com