Hur man gör Seal-Looking saker i Photoshop

March 21

Adobe Photoshop är ett av de främsta fotoredigering program på marknaden, men det kan också användas för att skapa imponerande grafik för ett brett spektrum av projekt. Till exempel kanske du vill göra en grafik för en skylt, broschyr eller webbsida som ser ut som en stämplade sigill. Detta kan användas för att visa att du har gett din "sigill godkännande" till något eller någon. Skapa denna tätning i Photoshop är ganska enkel.

Instruktioner

1 Öppen Photoshop. Klicka på "File" i menyn och klicka på "Öppna". I dialogrutan som visas, leta upp och öppna ett dokument som du vill lägga till en tätning grafik till.

2 Gå till verktygsfältet och välj "elliptiska formen" verktyg. I alternativen längst upp, välja färg du vill använda för stämplade sigill. Dra sedan en grov cirkel på duken.

3 Gå till "Lager" panelen och högerklicka på cirkeln skiktet. Klicka på "Rastrera lager." Klicka sedan på "FX" knappen och välj "Avfasning och relief." I dialogrutan Justera reglaget inställningarna tills du förhandsgranskningen och klicka på "OK".

4 Klicka på "Typ" verktyg i verktygsfältet och ange färgen något mörkare än den färg du använde för cirkeln. Skriv in lite text ovanpå cirkeln, som "Certified" eller "Godkänd".

5 Klicka på "FX" -knappen och klicka på "Avfasning och relief." I dialogrutan, ändra läget till "Inre avfasning" och klicka på "OK".

6 Klicka på "File" i menyn och klicka på "Spara". I dialogrutan, namnge filen och klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com