Hur man använder EBook Pro

August 20

När du publicerar en bok på nätet är du i riskzonen för människor som distribuerar den till hundratals andra människor utan att behöva betala för det. Du riskerar också människor att klippa och klistra in din information för användning i sina egna dokument. Du kan förhindra att detta inträffar med användning av eBook Pro. Följ dessa steg för att lära sig att använda denna behändiga program.

Instruktioner

1 Installera eBook Pro på din dator. Sätt i cd-skivan i cd-enheten och följ anvisningarna. Om funktionen automatisk körning inte omedelbart börja och välj sedan "Kör" från menyn "Start" och välj CD-enheten.

2 Öppna eBook Pro och välja en professionell mall. Skriv din bok, publicering eller presentation i mallen.

3 Anpassa din eBook att matcha dina personliga preferenser. Lägg till logotyper, ikoner och animationer.

4 Lägg till ett "E-post till en vän" -knappen på eBook utnyttjar eBook Pro. Detta innebär att när någon har läst det de kan vidarebefordra den till en vän med en option att köpa den.

5 Sammanställa en databas över dem som köper din eBook använder eBook Pro. När någon köper din bok deras e-postinformation lagras automatiskt i databasen för dig att marknadsföra fler produkter också.

6 Aktivera en gratis testversion av din eBook. Du kan tillåta en kund tillfällig tillgång till din e-bok men stänga senare om de beslutar att inte köpa den när rättegången är över.

7 Skydda din eBook med lösenord. När en kund köper din eBook de är skyldiga att registrera den med ett lösenord som du ger dem. Detta lösenord förbjuder dem från att passera eBook till någon annan, eftersom de inte kan få tillgång till det på en annan dator utan att behöva köpa den igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com