Hur ansluta flera datorer till en USB Trådlöst internet

April 9

Ansluta datorer till ditt trådlösa Internet via en enda trådlös USB Internet-enhet gör att du kan spara lite pengar på trådlösa kort. Datorn med USB-enheten kommer att fungera som "värd" dator, medan andra kommer att ansluta till Internet via den datorn via en mer traditionell router-anslutning.

Instruktioner

1 Anslut en Ethernet-kabel till nätverksporten på datorn med den trådlösa USB-adaptern. Anslut den andra änden till den första porten på routern. Upprepa denna process för varje dator i nätverket, ansluter dem till andra tillgängliga portarna på routern.

2 Klicka på "Start" på datorn med den trådlösa USB-kontakt, typ "Nätverks- och delningscenter" i "Sök" rutan och tryck på "Enter".

3 Klicka på "Hantera anslutningar," högerklicka på trådlöst internet, och välj "Egenskaper". Klicka på "Dela" och kontrollera "Tillåt andra användare att ansluta via denna dators Internetanslutning."

4 Klicka på "Start" på andra datorer i nätverket. Skriv "Nätverks- och delningscenter" i "Sök" rutan och tryck på "Enter".

5 Klicka på "Hantera nätverksanslutningar" högerklicka "LAN-anslutning" och välj "Egenskaper".

6 Klicka på "Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)", klicka "Egenskaper", klicka på "Erhåll en IP-adress automatiskt" och klicka på "OK". Klicka på "Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6)," klicka på "Egenskaper" och klicka på "Erhåll en IPv6-adress automatiskt."

7 Starta om alla datorer för att slutföra anslutningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com