Hur man ansluter en trådlös bärbar dator till en stationär Modem

April 2

Hur man ansluter en trådlös bärbar dator till en stationär Modem


Oavsett hur bra de trådlösa funktionerna i en bärbar dator, kan det bara ansluta trådlöst till en Internet-anslutning som sänds trådlöst. En stationär modem fungerar inte trådlöst. I stället krävs det att den bärbara datorn ansluter fysiskt använda Internet-anslutningen. Även om detta kan vara mindre lämpligt för bostäder med flera datorer, gör den att lägga ett mått på säkerhet eftersom alla datorer som vill ansluta till Internet-anslutningen måste kunna göra en fysisk anslutning.

Instruktioner

1 Leta upp Ethernet-kabeln på baksidan av din trådlösa bärbara dator. Rådgör med din bärbara dator användardokumentation om du inte kan lokalisera Ethernet inställningen på egen hand.

2 Sätt plastkontakten från Ethernet-kabeln till den bärbara datorns Ethernet-port.

3 Leta upp raden av Ethernet-portarna på baksidan av din stationära modemet.

4 Sätt plastkontakten från den andra änden av Ethernet-kabeln till en av modemets Ethernet-portar.

Tips

  • Om du vill dra nytta av din bärbara trådlösa funktioner, överväga att installera en trådlös router på skrivbordet modem. Routern kommer att ansluta till skrivbordet modemet sänder sedan signalen trådlöst. Därifrån kan datorn och andra trådlösa enheter tillgång till datorn.
  • Beroende på modell av modem eller laptop, kan anslutningsanvisningar variera. För information som är specifik för den utrustning du kommer att använda, kontakta din användarmanualer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com