Hur konvertera en Movie Maker fil

July 28

Hur konvertera en Movie Maker fil


När du har redigerat en filmfil i Windows Movie Maker och är nöjd med resultatet, kommer du vill konvertera filen till ett format som kan visas på alla medieuppspelning enhet. I fallet med Windows Movie Maker, innebär detta att omvandla Movie Maker data till WMV-format, eller Windows Media Video. The Movie Maker program gör det ganska lätt att åstadkomma detta sista steget i filmprocessen.

Instruktioner

1 Starta Windows Movie Maker.

2 Öppna en Windows Movie Maker projekt du har arbetat på och vill konvertera till en allmänt spelbara format.

3 Gå till "Arkiv> Spara filmfil> Den här datorn." Klicka på "Nästa".

4 Ange önskat filnamn för konverterade Movie Maker filen och välj vilken mapp du vill spara filen. Klicka på "Nästa".

5 Under "Film Setting," välja "Övriga inställningar" och sedan "Hög kvalitet video (stor)." Denna inställning kommer att fungera för de flesta användare, och bevarar kvaliteten på Windows Movie Maker fil om du vill göra ytterligare ändringar i den efter konvertering. (Avancerade användare kanske vill välja en annan inställning.) Klicka på "Nästa". Windows Movie Maker kommer att konvertera din Movie Maker filen till WMV-format, som är synlig på de flesta medieuppspelning enheter.

Tips

  • Om du vill konvertera Windows Movie Maker fil till en annan än WMV-format, först följa stegen ovan. Sedan ladda ner en gratis videofil konverteringsprogram, såsom Any Video Converter (se länk i Resources nedan). Använd omvandlare för att ändra de slutliga WMV-filer till format som du väljer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com