Hur man reparerar Internet Explorer

May 7

Hur man reparerar Internet Explorer


Internet Explorer, ofta förkortat "IE" är en webbläsare som har haft den största delen av webbmarknaden praktiskt taget sedan dess release, eftersom det är standardwebbläsare medföljer Windows. Dess storhetstid, kännetecknas av en 95 procents marknadsandel (uppskattningarna varierar) 2002-03, har stadigt sjunkit delvis på grund av sårbarhet för infektion och andra funktionella problem, trots Microsoft spendera hundratals miljoner dollar på programmet årligen. Reparera webbläsaren är därför grundläggande kunskaper för sina användare.

Instruktioner

1 Gå till datorns kontrollpanel, där du kan anpassa flesta hårdvaru- och mjukvaruinställningar för din dator, inklusive webbläsare och faktiska webbpreferenser.

2 Leta reda på "Internet-alternativ" mappen från kontrollpanelen och öppna den. Om det är svårt att hitta, välja den klassiska vyn från den vänstra sidopanelen. I denna uppfattning, "Internet-alternativ" mappen ligger nära det övre högra hörnet av valet av ikoner.

3 Expandera fliken "Avancerat" från toppen av fönstret; Det är inte allmänt väljs från början.

4 Leta reda på "Återställ inställningar för Internet Explorer" alternativet förbi lista över inställningar för din webbläsare och klicka på "Reset". Klicka på "Reset" igen i fönstret som dyker upp.

Tips

  • Använd "System Restore" -funktionen för att vända infektion och skador på ditt system (se Resurser).
  • Undvik att ladda ner plug-ins och tillägg till IE för att hålla prestanda i trim.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com