Skillnader mellan Renoverad och renoverade

September 10

En av de bästa sätten att slå några dollar bort av utrustning du vill - oavsett om det är en dator, mobiltelefon eller tv - är att köpa en renoverad eller renoveras objekt. I många fall, dessa objekt är lika bra som de som direkt ur lådan, men eftersom de anses använde de är i allmänhet billigare. Det finns en liten skillnad mellan renoverade och renoverade varor.

grundläggande Skillnad

Den grundläggande skillnaden mellan de två begreppen är att en renoverad post har returnerats av en kund eller kund, saneras, testas, ompaketerade och görs tillgängliga för återförsäljning. En renoverad produkt har också återvänt och rensas upp, men det har också gått igenom omfattande tester och eventuell reparation innan de ompaketerade och görs tillgängliga för återförsäljning.

Risk

Det finns en högre grad av risk kopplad till en renoverad produkt, eftersom det bara har gjorts för att se bättre kosmetiskt. Detta innebär att om det fanns ett problem som sporrade återlämnande av produkten, det kanske inte har behandlats. Rekonditionerade betyder det testades och att alla buggar och veck som hittades utarbetades innan det gjordes tillgänglig igen.

Garanti

I vissa fall, material rekonditionerade från den ursprungliga tillverkaren lämnar garanti på produkten. Men när det gäller enkla renoveringar, ofta gjorda på plats på återförsäljare, vanligtvis finns det ingen garanti på produkten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com