Hur man gör en "My eBay" sidinläsning Snabbare

July 14

Hur snabbt dina "min eBay" sidan laddas har mycket att göra med hastigheten på datorn och Internet-anslutning. Din sida kommer också ladda långsammare om du gör en hel del att köpa eller sälja på eBay vilket innebär att det finns mer information att läsa. Det finns dock några saker du kan göra för att hjälpa din sida laddas snabbare.

Instruktioner

1 Logga in på ditt eBay-konto och gå till "My eBay" sida. Klicka på "My Summary" på vänster sida av sidan vid toppen av kolonnen.

2 Välj "skräddarsy Sammanfattning" på den högra sidan av den övre delen av sidan.

3 Minska antalet visningar på din "My eBay" sida. Du kan göra detta genom att flytta några objekt som du inte behöver att se från "vyer för att visa" listan till "Tillgängliga vyer" lista. Du kan alltid sätta tillbaka dem senare om du känner behovet.

4 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Antal objekt att visa i varje vy" och välj en lägre siffra. Sänkning detta nummer kommer också att göra sidan laddas snabbare.

5 Gå tillbaka till kolumnen till vänster på "My eBay" och klicka på "Inställningar" under "Mitt konto".

6 Rulla ned på sidan till "Allmänna inställningar" och välj "Visa" bredvid "My eBay." Välj en standardöppning sida som innehåller mindre information än den du för närvarande har som standard för en snabbare sidan laddas.

7 Avmarkera rutan som säger "Visa hjälpinnehåll i My eBay."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com