Hur att dölja information om dina Tumblr inlägg

July 15

Tumblr mikrobloggtjänst gör det lätt att hitta eller efter intressant innehåll, men du riskerar att rubba människor om du lägger upp innehåll med spoilers. När du postar om böcker, filmer eller spel, bör du dölja information som kan förstöra upplevelsen för läsarna. Använd en "Läs mer" paus i ditt inlägg att varna för att du är på väg att diskutera plot punkter eller andra detaljer som läsare kanske inte har upplevt ännu. Eftersom länken ska klickas för att visa innehållet, kan du effektivt dölja denna information från vanlig syn.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Torktumlare konto och skapa en ny text post från instrumentbrädan.

2 Ange en titel för ditt inlägg och skriv sedan den information som du vill vara synlig för alla läsare i kroppen av stolpen.

3 Tryck på "Enter" och klicka sedan på "Infoga Läs mer" -knappen, formaterad som två vertikala linjer med en streckad linje i mitten, från baren längst upp i inlägget. Alternativt, om du använder inläggsredigeraren i HTML-läge anger taggen "[[MER]]" (utan citattecken) där du vill att "Läs mer" för att visas i inlägget.

4 Skriv informationen som du vill förbli dolda under "Läs Mer" linje eller "[[MER]]" taggen, och klicka sedan på knappen "Publicera".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com