Hur man skapar en genväg i Regedit

November 17

Hur man skapar en genväg i Regedit


Det enklaste sättet att skapa en standard genväg till registret är helt enkelt högerklicka på skrivbordet, skapa en genväg och skriv "regedit.exe." Detta kommer att ge en klick tillgång till hela registret. Problemet uppstår när du vill klicka på en genväg för att gå till en viss plats i registret. Den regedit.exe kommandot ger inte en kommandoradsväxel för att uppnå detta. Emellertid kan detta åstadkommas med hjälp av ytterligare programvara.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera JumpReg. Programvaran innehåller all logik och nödvändiga villkor för att navigera till en viss nyckel i registret.

2 Kör programmet från ikonen. Ikonen kan navigera till den specifika registernyckeln.

3 Klicka på lämplig ikon från programvaran i facket för att skapa en genväg till en viss registernyckel. Programvaran tillåter att skapa genvägar som ska placeras var som helst på skrivbordet. När en genväg skapas körs automatiskt registret redaktör och navigerar till den angivna nyckeln.

Tips

  • Det finns många sätt att skapa genvägar till specifika tangenter som finns i registret. Det kan åstadkommas genom användning av programmeringsspråk som Java och VBScript. Det är också möjligt att hitta skript för användning i en webbläsare. Prova att leta efter "add-ons" i webbläsaren för ditt val för relevanta verktyg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com