Komma åt AT & amp; T Gratis internet

June 4

Komma åt AT & amp; T Gratis internet


AT & T DSL-tjänsten tillhandahåller en Internet-anslutning med hög hastighet med hjälp av ett modem som kan anslutas direkt till datorn via en Ethernet-anslutning eller trådlöst med en två-i-en trådlös router och modem från AT & T. Från och med 2011, som en medlem av AT & T: s höghastighets Internet, har du också tillgång till tjänstens Wi-Fi-hotspots, Internetanslutningar runt staden som ger trådlösa anslutningar gratis.

Instruktioner

Via Ethernet-anslutning

1 Slå på datorn och sätt i AT & T installations-CD i datorns skivenhet. Klicka på "Next" och "Install" för att installera de nödvändiga drivrutinerna för din DSL-utrustning.

2 Sätt Ethernet-kabeln till Ethernet-porten på baksidan av skrivbordet eller på sidan av den bärbara datorn.

3 Anslut den motsatta änden av Ethernet-kabeln till Ethernet-porten på baksidan av AT & T DSL-modem.

4 Klicka på ikonen Webbläsare på aktivitetsfältet eller dubbelklicka på webbläsarens ikon på datorns skrivbord för att starta webbläsaren.

Wi-Fi

5 Högerklicka på signalfältet ikonen som finns i det nedre högra hörnet av din dator och klicka på namnet på AT & T trådlösa nätverk som anges i den aktiva anslutningar menyn.

6 Klicka på "Anslut" och ange nätverkets lösenord i lösenordsfältet. Lösenordet för det trådlösa nätverket är normalt återfinns på sidan av modemet eller routern och består av 10 siffror.

7 Tryck på "Enter" för att logga in på nätverket. Signalstapeln är animerad när du ansluter och visar en fullständig signal när den har anslutit datorn till det trådlösa nätverket.

Wifi hotspot

8 Högerklicka på nätverksikonen i det nedre högra hörnet på aktivitetsfältet, och klicka på "attwifi" i listan över tillgängliga nätverk.

9 Klicka på "Anslut" och dubbelklicka på programikonen för din webbläsare för att starta webbläsaren.

10 Ange din AT & T-konto e-postadress och lösenord en gång tillfrågad om dina inloggningsuppgifter, och tryck på "Enter".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com