Hur Gem en Mage i Cataclysm

July 21

I World of Warcraft, magiker är bland de lättare klasserna att växla upp, eftersom de använder samma växel oavsett deras valda talanger. En mage behöver bara två uppsättningar av pansar, en är för PvP (spelare mot spelare) och en är för PvE (Player versus miljö), men applicera pärlor till växeln är i allmänhet densamma för båda rollerna. Du kan gå för de bästa pärlor finns i Cataclysm eller om du bara tillämpa pärlor till low-end blå-kvalitet redskap, kan du gå för billigare motsvarigheter.

Instruktioner

1 Fyll varje röda uttaget som finns på din rustning med "Brilliant Inferno Ruby." Om du är en Jewelcrafter, kommer du att kunna använda upp till tre "Brilliant Chimera öga" i dina röda uttag. Dessa pärlor ger 40 och 67 intellekt respektive. Eftersom intellekt är dina viktigaste stat som en magiker, kommer dessa pärlor ger en hel del extra mana.

2 Apply "Beslöjad Demonseye" till någon blå uttag som du har. Det ger 20 intellekt och 20 träff rating. Men om du är låg på hit rating "Rigid Ocean Sapphire" är värt att satsa på eftersom det ger en enda stat ökning med 40 träff betyg.

3 Använd "Piercing dröm Emerald" för dina gula uttag. Tillhandahålla 20 kritiska strejk betyg och 20 hit rating, är det mest populära pärla för magiker som passar en gul socket. "Lightning dröm Emerald" är också ett bra val, vilket ger 20 brådska betyg i stället för kritiska strejk betyg.

4 Köp "Burning Shadowspirit Diamond" för din meta pärla. Burning Shadowspirit Diamond är den enda meta pärla som varje mage bör överväga att få. Det ger 54 intellekt och en mycket generös 3 procent ökning kritiska strejk skador. Du kommer att behöva tre röda pärlor över din andra redskap för att aktivera meta pärla, men det bör inte vara ett problem om du har skador handel caster växel (som du bör).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com