Hur man lägger musik på din iPod med Ubuntu

September 24

Hur man lägger musik på din iPod med Ubuntu


Mest varje musikälskare med en Mac eller Windows-PC har lärt sig hur man laddar musik på sin iPod från sina datorer. I mars 2010 meddelade Ubuntu plug-and-play stöd för iPod och iPhone. Användare som kör äldre Ubuntu distributioner inte har denna bekvämlighet, dock, och om du inte har fått runt till uppgradering, kommer du vill veta några tips och tricks för lastning musik på din iPod med Ubuntu.

Instruktioner

1 Anslut iPod till datorn med iPod USB-kabel. Det kan ta några sekunder för datorn att känna igen din iPod. Observera än Ubuntu distributioner före 10.04 känner inte igen iPod som en MP3-spelare, utan snarare som en lagringsenhet.

2 Ubuntu laddar automatiskt Music Player.

3 Klicka på "Music" i musikspelarfönstret. Välj "Importera fil" från rullgardinsmenyn för att importera musik till biblioteket.

4 Klicka på musik på datorn som du vill lägga till din iPod och dra den till iPod ikon. Denna ikon har din iPod namn på det under Enheter rubriken. Varje gång du drar och släpper musik på ikonen, kommer din iPod uppdateras.

5 Nära av Music Player när du är klar belastning musik på din iPod. Högerklicka på iPod-symbolen på skrivbordet och klicka på "Eject". Vänta Ubuntu att berätta att iPod har kopplats. Koppla din iPod från datorn och njuta av musik.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com