Hur man ansluter en VHS-C PALMCORDER till en dator

September 12

Hur man ansluter en VHS-C PALMCORDER till en dator


En VHS-C PALMCORDER är en handhållen videokamera som spelar in analog video på kompakta VHS-C-band. Till skillnad från moderna digitala videokameror, video från en VHS-C PALMCORDER kan inte direkt överföras till en dator. Istället måste du använda en video capture enhet, som är en del av hårdvara som konverterar analog video till en digital signal som kan registreras av en dator. De finns som kort som installerar direkt till datorns moderkort eller små USB-drivna enheter.

Instruktioner

1 Installera en video capture enhet på din dator. Se till att installera all programvara på den medföljande installationsskivan. Enheten kan köpas i en elektronikaffär som Radioshack eller Best Buy.

2 Anslut en uppsättning RCA ljud- och videokablar till de färgkodade "Video Out" portar på din VHS-C PALMCORDER.

3 Anslut den andra änden av de röda och vita ljudkablar för de färgkodade ingångar på en RCA ljud till 3,5 mm stereoadapter. Liksom videofångstenhet, kan du köpa en av dessa adaptrar i en elektronikaffär.

4 Anslut den gula videokabeln till "Video In" ingången på din video capture enhet. Anslut RCA-ljud till 3,5 mm stereoadaptern i "Input" port på datorns ljudkort.

5 Slå på "VTR" -läge av din VHS-C PALMCORDER. Sätt i VHS-C band du vill överföra till din dator.

6 Öppna videoinspelning program som du installerade från videoinspelningsinstallations CD på din dator.

7 Tryck på "Play" på VHS-C PALMCORDER och tryck på "Capture" eller "Record" -knappen för att börja spara en digital videofil av din VHS-C videoband sedan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com