Lägga till en Tumblr Reblog knapp på StumbleUpon

August 31

Tumblr ger en Reblog knapp som hjälper dig smidigt dela information på din blogg, men det ger inte en metod för att skicka sidor som du hittar på StumbleUpon plats automatiskt. Detta är besvärligt när du hittar sidor på StumbleUpon som relaterar till din blogg ämne och du inte har lätt att klicka på en knapp för att skicka dem. Istället kan du använda StumbleUpon s "Dela på Tumblr" bookmarklet, som fungerar med din webbläsare och tar platsen för Reblog knappen.

Instruktioner

1 Ta fram Tumblr s "appar" sida i webbläsaren (länk i Resources). Klicka och dra "Share on Tumblr" bookmarklet i webbläsarens bokmärkesfältet.

2 Logga in på ditt StumbleUpon konto, och bläddra sedan till den sida som innehåller det innehåll du vill lägga på Tumblr (länk i Resources). Klicka på "Share on Tumblr" bookmarklet i webbläsarens bokmärkesfältet när du hittar något du vill dela. Denna åtgärd lanserar en Tumblr dialogfönster.

3 Logga in på ditt Tumblr-konto (om det behövs), och sedan ange ett namn och en beskrivning för det innehåll du skickar meddelanden på anvisade områden. Klicka på knappen "Skapa Post" att publicera den på din blogg.

4 Peka din webbläsare till din Tumblr URL för att se den nya posten på din blogg.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com