Interiör Slutar Installation

April 1

Inredning fönsterluckor är ett attraktivt sätt att lägga till privatliv till ett hem. De kan lägga till arkitektoniska detaljer och visa upp ett fönster skönhet utan att dölja det bakom tyg gardiner. Inredning fönsterluckor kan installeras av husägare med grundläggande verktyg. Luckorna är installerade inuti fönstrets ram, så att de kommer att stänga i jämnhöjd med fönstrets trim. Ta dig tid när du installerar inrednings jalusier för att undvika skadliga träslöjd runt fönster.

Instruktioner

1 Lägg jalusier på en arbetsyta så att den inre sidan är vänd uppåt och inre kanterna är tillsammans. Gångjärns sidor bör vara på utsidan av luckorna så att de liknar hur de skulle hänga i fönstret.

2 Mäta i 3 inches från varje ände av de gångjärns sidorna av luckorna med hjälp av ett måttband. Märk mätningarna med en blyertspenna. Rikta in gångjärnen på insidan av varje blyertsmarkering. Öppna gångjärnen och markera monteringshålen på kanterna av luckorna med en penna.

3 Sätt en pilot bit in en borr och borra ett 1/4-tums-djupa hål i mitten av varje monteringshål märkt på luckorna.

4 Rikta in gångjärnen över monteringshålen. Skruva medföljer luckorna genom monteringshålen med en skruvdragare.

5 Håll jalusier på insidan av fönsterkarmen. Centrera jalusier och rikta in gångjärnen på kanten av fönsterramen så att slutaren stängs flush. Markera monteringshålen på fönsterramen sidan av gångjärnen på fönsterkarmen med en blyertspenna. Borra hål i fönsterkarmen enligt samma steg för slutare pilothål.

6 Rikta luckorna i fönsteröppningen och driva medföljande skruvarna genom monteringshålen i fönsterramar sidorna av gångjärnet i fönsterkarmen med en skruvdragare.

Tips

  • Välj luckor som matchar den övergripande stilen i ditt hem.
  • Använd skyddsglasögon när du använder elverktyg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com