Hur man Upprepa på Spotify

January 21

Hur man Upprepa på Spotify


Om du har en önskan att höra samma låt eller ett helt album eller en spellista upprepas i oändlighet, kan du lyssna flera gånger på datorn, tack vare musikstreaming appen Spotify. Spotify, som erbjuder en annonsfinansierad gratisversion och en betalversion, strömmar över 15 miljoner låtar och föreslår nya låtar, så att du kan skapa och dela spellistor, och låter dig höra låtar dina Facebook-vänner lyssnar på samtidigt.

Upprepa på Spotify för Desktop 0.9.7+

För att upprepa din favoritspellista på Spotify, klicka på "Repeat" -knappen. När markören svävar över knappen visas "Repeat". Om du klickar på knappen "Repeat" en gång visar det grönt, och hela spellistan upprepas. Om du klickar på "Repeat" knappen igen, är siffran "1" visas, så att du vet "Repeat One" har stängts på. Vid denna punkt, den låt du har markerat upprepar om och om igen tills du klickar på "Repeat" knappen igen för att stänga av funktionen.

Upprepa och upprepa En Inte tillgänglig för IOS eller Android

Medan Spotify finns för iOS och Android-system, "Repeat" och "Repeat One" knappar finns endast på datorer som detta skrivs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com