Vad är Twitter och hur kan det hjälpa min webbplats?

June 5

Twitter är en populär sociala nätverk plattform som gör det möjligt att lägga upp "tweets", korta textmeddelanden på upp till 140 tecken. Dina tweets kan läsas av vem som helst som följer ditt konto. De är också sökbar på Internet genom att den som söker realtid nyheter eller information. Många individer och företag använder tjänsten för att länka till sina webbsidor, som kan ge nya besökare, ökar sin trafik, ibland avsevärt.

Skapa ett konto

Du behöver inte ett Twitter-konto att dra nytta av tjänsten. Vem som helst med ett Twitter-konto som besöker din webbplats kan lägga upp en länk på Twitter. Men efter att ha ett konto och lägg upp dina egna länkar gör att du kan ta en mer aktiv roll för att öka trafiken till din webbplats. Att skapa ett konto är gratis: Allt du behöver är en e-postadress. När du sätter ihop din profil, inkludera några ord om dig själv, erbjuda länkar till din webbplats och ladda upp en bild för att börja utveckla en personlig online-närvaro.

Utveckla en följande

Ju fler människor som följer dig på Twitter, desto fler människor som kommer att se dina inlägg. Det snabbaste sättet att få en följande är att följa andra och interagera med dem. Använd Twitter sökfunktioner för att hitta personer du känner som redan använder Twitter, och för att begränsa fältet till dem som publicera information som intresserar dig. Twitter kommer också att rekommendera människor att följa utifrån dina intressen. Inte förvänta sig att folk att följa dig omedelbart. Precis som i verkliga livet, att lära känna människor tar tid i den virtuella världen, också.

tweeting Länkar

Även om inga begränsningar vad gäller länkar verkställs, många människor på Twitter rynka pannan på tweets som bokför endast länkar till användarens egen hemsida. Länkar bör användas med måtta, blandat med personligt innehåll och dialog med andra. Eftersom vissa länkar till hemsidan och titlar är långa och tweet längd är kort, kan du söka en lösning från ett antal fria länk förkorta tjänster som krymper en otymplig webbadress till en hanterbar 20 tecken eller mindre, såsom TinyURL (tinyurl.com) eller bit.ly (bit.ly).

Webbplats Buttons & Widgets

Twitter och många tredjepartsutvecklare har skapat fria Tweet knapparna för att placera på din webbplats. Den som klickar på knappen kommer automatiskt skicka en länk till din webbsida på sin Twitter-konto. Widgets kan bädda in en länk till din Twitter-profil och ger en levande foder av de senaste tweets på din webbplats. Om du har en blogg på din webbplats, få i samband med Wordpress plugins som gör att du kan länka din blogg kommentarer på Twitter, liksom automatiskt lägga några Twitter länkar till dina webbsidor som länk-backs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com