Do Rosetta Stone språkpaket fungerar med både Mac & PC?

December 20

Rosetta Stone erbjuder språkpaket för både Mac och PC-datorer, men programversioner skiljer sig något för att anpassa programmeringen för varje plattform. När du köper Rosetta Sten skivor, kontrollera förpackningen för kompatibilitet. De flesta av dagens versioner är kompatibla med både Mac och Windows operativsystem, eftersom båda versionerna ingår i samma skivor. Datorn kommer automatiskt att välja rätt version att installera när du sätter i skivan.

versioner

För personligt bruk och hemmaskolbruk, har Rosetta Stone fyra språk pack alternativ. Den version 2 Personal Edition fungerar med 32-bitarsversioner av Windows 2000, XP och 7 - men inte Vista - och Mac OS 10.3.9 och senare. Den version 2 school upplaga har samma kompatibilitet. Version 3 personliga / school tillägger Vista stöd men stöder inte Mac OS-versioner före 10.4, även kallad Tiger. Rosetta Stone version 4 totale stöd för Windows XP med Service Pack 3, Vista med Service Pack 2 och Windows 7. Mac stöd för den här versionen innehåller 10.4.11 eller högre, 10.5.8 eller högre, 10.6.2 eller högre och alla versioner av 10,7 , Lion.

Programuppdateringar

Rosetta Stone släpper ibland programuppdateringar, antingen rätta fel eller förbättra produkten. Företaget märker sina uppdateringar som Mac OS X eller Windows-versioner på sitt stöd webbplats så att du kan se till att du hämtar rätt fil för ditt operativsystem. Datorn ska endast be dig för kompatibel nedladdningsbara versionen och välja lämplig ett automatiskt; men om mer än en nedladdningslänk finns, leta efter en som passar ditt operativsystem.

Förflyttas till en ny OS

Om du byter från en Windows-dator till en Mac, eller vice versa, måste du installera programvaran från skivorna, snarare än att överföra program över från en dator till en annan. Detta säkerställer att du har alla rätt programvara för ditt nya operativsystem och att inkompatibel programvara avinstalleras. Likaså måste du hämta lämpliga uppdateringar för din nya systemet direkt till den nya datorn.

överväganden

Rosetta Stone erbjuder ett brett utbud av produkter för företag, personliga och institutionella användningar. Var och en av dessa produkter har sina egna specifikationer och kompatibilitet. Det enda sättet att verkligen berätta om din specifika Rosetta Stone produkt fungerar med både Mac och Windows-miljöer är att kontrollera förpackningen. Om du använder en nedladdningsbar produkt, leta efter "Tekniska data" eller "Systemkrav" länken i produktbeskrivningen för att se vilka plattformar och versioner är kompatibla.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com