Hur visar jag en karta offline på iPad?

December 16

IPad "Kartor" app drivs av Google Maps som i juli 2011, och detta kräver en Internet-anslutning för att få de senaste uppgifterna från Googles servrar. Om du behöver anvisningar när du reser och inte har en Wi-Fi-anslutning eller 3G dataabonnemang, kan detta vara frustrerande, eftersom varje gång du öppnar Maps det kommer att ansluta till servern för att uppdatera dina uppgifter. Om du vill visa en karta offline med iPad specifika programvara, måste du planera lite.

Instruktioner

1 Lansera "Kartor" app medan du har en Internet-anslutning.

2 Ange platsen du vill ha i "Sök" rutan och tryck på "Sök".

3 Tryck på knappen "Avstånd" om du vill riktningar, eller på annat sätt ställa in kartan med zoomnivå du vill visa när du är offline. Du måste ställa in kartan precis som du vill att den ska visas, inklusive öppna listan över kör eller går riktningar, om det behövs.

4 Tryck på "Home" -knappen och "Sleep / wake" -knappen samtidigt. Detta kommer att knäppa en skärmdump av kartan.

5 Återställ kartan till en annan del du vill visa offline om första vyn inte passade in i alla detaljer du ville. Snap en skärmdump av denna karta också, och fortsätt tills du har bilder på varje karta som du vill.

6 Tryck på "Home" -knappen för att stänga av "Kartor" app, och sedan peka på "Bilder" app för att starta den. Dina skärm visas i "Sparade bilder" mappen.

7 Peka på kartan skärmdump att föra den till helskärmsläge. Om det roterar till fel riktning, kan du ställa in orienteringslåset genom att dubbelklicka på hemknappen, dra den nedre skärmen området till höger, och sedan trycka på låsikonen. Om du har sido omkopplaren ställd för rotation lås i stället för stum, kan du använda den här funktionen istället.

8 Dra för att flytta fram och tillbaka mellan dina kartskärm inom "Bilder" app.

Tips

  • App Store har några tredjepartskart program som låter dig visa kartor offline. Dessa varierar kraftigt i användbarhet, och du måste hämta en komplett uppsättning av kartor för ditt område när du har en Internet-anslutning. På grund av de offline lagringsbehov, kan dessa program använder en stor del av din iPad lagringskapacitet. Skriv "Offline kartor" i App Store sökrutan för att hitta denna typ av app.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com