Hur man söker efter en person på Facebook

November 24

Hur man söker efter en person på Facebook


Facebook är en populär socialt nätverk som används över hela världen. Det är bra för att hålla kontakten med vänner, ikapp med gamla vänner, och även träffa nya människor. Facebook har en praktisk sökverktyg som gör att du kan söka efter vänner och familj. Du kan filtrera dina sökningar genom olika kategorier, så även om du glömmer en persons efternamn, kommer du att kunna hitta dem så länge du vet grundläggande information om dem.

Instruktioner

1 Skriv in www.facebook.com på webbläsarens adressfält. Detta tar dig till hemsidan för Facebook, där du har möjlighet att logga in på ditt konto, eller registrera dig för ett konto. Om du inte har ett konto, registrera dig för ett genom att följa anvisningarna på sidan. Du kommer inte att kunna filtrera sökresultat om du inte har ett Facebook-konto.

2 Logga in på ditt Facebook-konto. Skriv www.facebook.com/srch.php i adressfältet i din webbläsare. Denna sida ger dig olika alternativ för hur man söker någon.

3 Se över sökalternativ. Du kan söka efter namn, e-postadress, skola och examen år, företaget de arbetar för, eller en kombination av dessa.

4 Klicka på motsvarande knappen Sök för att få sökresultaten. Om du inte kan hitta vem du söker, kan personen inte har ett Facebook-konto eller kan ha ändrat sina sekretessinställningar så att de inte kan hittas via sökmotorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com