Ta bort chatt Arkiv historia för MSN Messenger

November 29

Ta bort chatt Arkiv historia för MSN Messenger


Windows Live Messenger, tidigare känd som MSN Messenger, inkluderar möjligheten att spara en kopia av alla dina messenger konversationer på din dator. Meddelandehistoriken är inte lösenordsskyddad och kan ses av alla som använder datorn. Om du delar känslig information över IM, kan du ta bort chatt arkiv för att skydda din integritet.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och välj "datorn". Dubbelklicka på enhet C för att öppna den.

2 Dubbelklicka på "användare", dubbelklicka sedan på din användarprofil.

3 Dubbelklicka på "Dokument" och sedan "Mina mottagna filer."

4 Dubbelklicka på namnet på din Windows Live Messenger-profil. Dubbelklicka på "History" för att visa listan över arkiverade snabbmeddelandekonversationer. Dina samtal visas som XML-filer, märkta med IM mottagarens skärm namn.

5 Klicka på en XML-fil och tryck på "Delete" för att radera filen. För att radera hela meddelandehistoriken, tryck "Ctrl" och "A" markera alla filer, och tryck på "Delete". Klicka på "OK" för att bekräfta att du vill ta bort filen.

6 Återgå till skrivbordet. Högerklicka på "Papperskorgen" och välj "Töm papperskorgen." Klicka på "Ja" när du ombeds att slutföra radering av filerna.

Tips

  • Förhindra Windows Live Messenger från att spara framtida samtal genom att avmarkera det alternativet. Logga in till IM-klient, välj rullgardinsmenyn under ditt namn och klicka på "Fler alternativ." Klicka på "History" och avmarkera rutan som säger "automatiskt spara konversationshistoriken." Klicka på "OK" för att spara dina ändringar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com