After Effects Animation Tutorial

March 10

Animation brukade vara handritad cell för cell, men utvecklingen av teknik och en innovation som kallas "nyckelramar" har utökat animeringen världen till hemmamarknaden. Med hjälp av en grundläggande hemdator, kan användare nu animera och skapa effekter med Adobe sofistikerade Efter program Effects. Programmet har avancerade funktioner, och kan skapa intrikata animationer för bio, webb eller hem visning. När lära sig grunderna i programmet, kan användarna utveckla erfarenhet med större projekt och mer detaljerade animationer.

Inrätta

Öppna Adobe After Effects och ett nytt tomt projekt startar automatiskt. Högerklicka på "Project Window" och klicka på "Ny sammansättning." Välj videoinställningar. Standardinställningarna är "NSTC DV" eller "HDTV." Använd "Web Video" alternativet för strömmande animationer på webbsidor som YouTube. Högerklicka på "Project Window" och klicka på "Importera" för att importera filerna för ditt projekt. Ljud, video, bilder och animerade GIF är kompatibla med programmet. Organisera media genom att skapa en ny mapp.

tidslinje

Klicka och dra ett objekt till tidslinjen fönstret för att göra det verksamma inom projektet. Objektet visas automatiskt i kompositionen. Klicka och dra objektet runt för att placera den i kompositionen. Dra bort av kompositionen om du vill att det ska börja på skärmen. Justera skala, rotation och fästpunkter genom att klicka på pilen till vänster om filnamnet i "tidslinjefönstret." Ställ in startpunkten för varje objekt, och klicka på den lilla låsikonen för att hålla dem där tills animeringen börjar.

nyckel~~POS=TRUNC Frames

Starta animeringen processen genom att möjliggöra nyckelramarna för varje objekt. Till exempel, om du har en bild av en hund skalas på 50 procent, är det så du vill animera det att växa till 100 procent. Dra tidslinjen navigator till startpunkten. Klicka på ikonen stoppur bredvid "Scale" alternativet under hund filnamnet. Detta möjliggör nyckelramar. Dra tidslinjen navigator till slutet av klippet och anpassa storleken till "100 procent." En liten gul diamant visas på tidslinjen för att ange en ny nyckelbildruta. Tryck på "Enter" för att göra en förhandsvisning. Animationen visar hunden sakta växer till 100 procent. Lägg på andra viktiga ramar för olika faktorer som rotation och position.

3D-animering

Vrid animeringen i en 3D-animation genom att tillämpa och justera en enkel effekt. Bestäm vilka objekt du vill "pop" i 3D. Gå till "Effects", "Perspektiv" och "3D-glasögon." I "Effect Control" fönstret, klicka på ridåmenyn för att välja "Röd - blått" 3D-effekt. Välj objektet för "Vänster sida" och "rätt syn" alternativ. Ändra "konvergens" inställning för att se hur långt ut bilden kommer att gå. Om mätaren flyttas för långt, blir bilden förvrängd.

animation förinställningar

Hoppa över alla anpassade animering och spara tid genom att tillämpa animeringsinställningar. Dessa förinställningar inkluderar en stor samling av olika animation som kan tillämpas och tweaked att alla objekt i ett projekt. Animationerna är uppdelade i olika kategorier som kan ses genom att gå till "Animation" och "Bläddra förinställningar." Om det inte går att läsa, klicka på "Window" och välj "Effekter och förinställningar." Dra och släpp en förinställd som "Wiggle", "Fade Out" och "Scribble."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com