Hur man använder Skype-kredit på en 3G-telefon

March 23

Hur man använder Skype-kredit på en 3G-telefon


Använda Skype kredit på en 3G-mobiltelefon kan du dra nytta av de låga internationella samtalspriser som erbjuds av Skype peer-to-peer-telefoni tjänst. Istället för att använda dyra internationella minuter, vilket skulle vara nödvändigt om att göra en vanlig telefon samtal, Skype-kredit kan du använda dataplan för en 3G-telefon för att ringa röstsamtal via Skype. Även om du måste betala per minut för Skype-tjänster, Skype är i allmänhet lägre än traditionella långväga priser.

Instruktioner

1 Ladda ner Skype för din enhet. Last skype.com/m på din mobila enhet för att ladda ner 3G Skype frisättning avsedd för telefonen. Observera att Skype för BlackBerry och Android-operativsystem är endast tillgänglig för Verizon Wireless användare i USA. iPhone och Symbian-användare kan ladda ner programmet oavsett bärare.

2 Starta Skype-programmet efter att ladda ner den. Beroende på vilken typ av 3G-telefon du har, kan programmet vara i mappen data på BlackBerry-telefoner eller allmän Program-menyn i andra operativsystem.

3 Logga in på ditt Skype-konto. Ange ditt användarnamn och lösenord när det efterfrågas på 3G-telefon. Om du inte har ett konto, kan du skapa en direkt på telefonen eller registrera dig på en dator på skype.com

4 Slå ett telefonnummer och tryck på knappen "Ring" i Skype, eller börja komponera ett textmeddelande i Skype på din 3G-telefon.

5 Avgifter automatiskt dras från ditt tillgängliga Skype kredit som du ringa och skicka textmeddelanden från Skype på en mobiltelefon.

6 Tillsätt mer Skype kredit när du uppmanas av programmet på din 3G-telefon. Vid behov kan du köpa mer Skype-kredit direkt från telefonen med alla kreditkort för närvarande placerad på kontot. Du kan också lägga till en ny kredit- eller betalkort som ska användas för Skype-kredit.

Tips

  • Om du har en icke-Verizon Wireless BlackBerry eller Android-enhet och försöker installera Skype-programmet, kommer den att inleda men kommer inte att fungera. Dessutom är Verizon-specifika fördelningar av Skype fungerar bara i USA. Men icke Verizon versioner, såsom de för iPhone och Symbian, fungerar internationellt via en 3G-anslutning eller WiFi.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com