Så här söker du en Tweet historia

November 24

Så här söker du en Tweet historia


Enligt Alexa, ett företag som spårar Internet trafikdata, Twitter är den nionde mest populära webbplatsen i världen. De som besöker Twitter se ett genomsnitt på 3,6 webbsidor per dag och tillbringa ungefär sju minuter per besök på Twitter. En funktion som gör Twitter populär är användarens förmåga att söka tweet historia genom att skriva sökkriterier i dialogrutan Sök eller genom att navigera till en viss persons profil och bläddra genom sina tweets. Däremot Twitter inte tillåter dig att söka längre tillbaka än 10 dagar. För att komma runt detta, måste du använda en extern nätet tweet sökmotor.

Instruktioner

använda Twitter

1 Navigera till Twitter webbplats och logga in på ditt Twitter-konto.

2 Klicka på "dina tweets," ligger på den högra panelen av din profil och bläddra igenom din tweet historia om du letar efter något du twittrade.

3 Klicka på "Home" ligger på toppen av Twitter-sida, och skriver ett sökord i sökmotorn högst upp på sidan. Detta nyckelord kan vara en persons namn eller något som du vill veta mer om.

4 Hit "Enter". Historien om alla tweets relaterade till ditt sökord kommer att visas. Bläddra igenom alla tweets att hitta de som du letar efter. Du kan förfina din sökning genom att klicka på "Tweets med länkar", "Tweets nära dig," och "People".

Tips

  • Du kan även använda andra Twitter sökmotorer. Tre av dessa sökmotorer är Searchtastic, SnapBird och TwimeMachine. "

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com