Microsoft Office Mac Utbildning

November 29

Microsoft Office Mac Utbildning


Microsoft erbjuder många gratis online kurser för sin Office för Mac 2008 svit av produktivitetsprogram, som är den nuvarande versionen av augusti 2010. Kurserna omfattar Microsoft Word, Excel, PowerPoint och Entourage för Mac.

Utbildning för Microsoft Word för Mac

Microsofts utbildnings har en hel del online-kurser för Word, som är Microsofts ordbehandlingsprogram. Du kan välja mellan online-kurser med titlar som "Samarbeta effektivt med Spåra ändringar" till online video som ger dig grunderna i att komma igång med Word för Mac.

Utbildning för Microsoft Excel för Mac

Microsofts gratis online utbildningserbjudanden för Excel, som är ett kalkylprogram, bland annat kurser med titeln "så det är hur: Great Excel-funktioner" ". Komma igång med diagram" och Liksom kurser för Word finns online utbildning videor för Excel på allt från de mest grundläggande funktionerna för hur du ställer in makron.

Utbildning för Microsoft PowerPoint för Mac

Om du är ivrig att lära sig att använda Microsofts PowerPoint för Mac presentationsprogram, kan du utnyttja kurser som "Anpassa din presentation med bildlayouter", "Design snygga dokument med teman" och "Apply formatering och effekter i text och Bilder." Som med kursutbudet för resten av Office för Mac Productivity Suite finns PowerPoint-för-Mac utbildning videor.

Utbildning för Microsoft Entourage för Mac

Om du är intresserad av att lära sig använda Entourage, som är Microsofts e-post och kalenderprogram för Mac, kan du välja mellan en mängd olika utbildningar på Microsofts webbplats, bland annat "så det är hur: Great Entourage Feature" och "Upptäck säkerhet och sekretess för e-post och dokument. " Fria Entourage utbildning videor på allt från de mest grundläggande funktionerna för hur effektivt ta itu med bilagor finns också.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com