Hur man köper en Epson färglaserskrivare

April 5

Färglaserskrivare är kända för sina skarpa färger och snabb hastighet. När du köper en Epson färglaserskrivare, kommer du att ha en mängd olika modeller, alternativ och funktioner för att välja från. Följ dessa steg för att lära sig hur man köper en Epson färglaserskrivare.

Instruktioner

1 Börja shoppa runt på nätet, i tidningarna och i butiker. Motstå impulsen att gå ut och köpa en skrivare direkt. En smart beslut kommer att spara tid och pengar.

2 Ställ en budget för dig själv. Efter att ha granskat flera olika modeller bör du börja få en uppfattning om vad du vill spendera. Se till att hålla sig inom dessa begränsningar.

3 Res till den valda butiken och ställa några frågor till säljare som du kan ha. Ta reda på så mycket information som möjligt om den valda modellen och se till att ha den visade direkt på plats.

4 Ta dig tid att diskutera specifika funktioner för skrivaren. Fråga om dess hastighet, upplösning, minne och faxalternativen. Specifikt frågar om hur länge varje toner kommer att pågå.

5 Köp skrivaren och ta hem. Ta bort den från lådan och läs instruktionerna. Om förvirrad eller har frågor om installation, ring upp Epson teknisk support på 562-276-7296.

6 Installera programvaran genom att sätta in CD-skivan i datorns enhet och följa anvisningarna på skärmen. När det är installerat, slutföra en provutskrift och se till att du är nöjd med kvaliteten.

Tips

  • Läs alla anvisningar och följ dem noga.
  • Kom ihåg att du använder en laserskrivare kostar mindre per sida, men patroner är dyrare än bläckstråleskrivare.
  • Kontrollera att skrivaren levereras komplett med alla rätt kablar.
  • Undvik att köpa en låg kvalitet skrivare för kontoret. Du kan spendera mer pengar på bläck och tillbehör än du gjorde på själva skrivaren om du kan inte är försiktig.
  • Var försiktig när man köper en Epson-skrivare. Nyligen Epson har kommit under kontroll för att sälja "smarta" chip tonerkassetter som lura köparen att tro att de behöver gå ut och köpa en ersättare, när de verkligen inte.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com