Vad är en Scratch disk för Adobe Photoshop

December 8

En repa skivan är ett område på hårddisken som Adobe Photoshop använder för att lagra data. Photoshop använder en testdisk eftersom det utför minneskrävande funktioner som ibland överstiger mängden random access memory (RAM) på en dator. Du kan ändra placeringen av virtuellt minne och lägga till ytterligare virtuellt minne i menyn "Inställningar" Photoshop.

Fakta

Liksom växlingsfilen eller växlingsfilen i Windows, är Adobe Photoshop virtuellt minne virtuellt minne. Som standard är det primära virtuella minnet på samma enhet och partition där operativsystemet är installerat. Däremot kan du flytta virtuella minnet till någon enhet av partition du vill.

fördelar

Photoshop virtuellt minne frigör systemminne så att du kan fortsätta att använda datorn för andra uppgifter när du redigerar bilder. Scratch disk kommer att fungera bäst om det är installerat på en annan hårddisk än den som Windows använder för sin file. Det kommer också att fungera bättre om du placerar den i en annan enhet än de stora bildfiler som du redigerar i Photoshop.

Fungera

Photoshop använder virtuella minnet när datorn inte har tillräckligt med minne för bildredigering. Du måste ha minst en gigabyte (GB) hårddiskutrymme gratis att använda en testdisk i Photoshop. Du bör defragmentera varje disk som du tänker använda en testdisk. För att ställa in testdisken, välj menyn "Redigera", klicka på "Inställningar" och "Performance". Välj "Active" box för varje hårddisk som ska ha en testdisk. Klicka på "OK" och starta om Photoshop.

överväganden

"Den virtuella minnet är fullt" är ett vanligt felmeddelande i Photoshop. Det här felet har flera olika orsaker. Upplösningen för bilden kan vara för hög. Dessutom kan det inte finnas tillräckligt med ledigt utrymme på hårddisken där repa skivan är belägen. En annan orsak till detta fel är en fragmenterad hårddisk. Felet kan också uppstå när Windows inte har tillräckligt med virtuellt minne tilldelad. Procentandelen minne tilldelas i Photoshop kan också vara för låg.

Förebyggande / Lösning

Se till att utskriftsupplösningen av bilden i Photoshop är mellan 200 och 300 pixlar per tum (ppi.) Även reducera pixeldimensioner och dokumentstorlek till den minsta storlek du kan utan att göra avkall på bildkvaliteten. Ta bort onödiga filer såsom tillfälliga Internet-filer, Papperskorgen filer och komprimera gamla filer för att rensa upp hårddiskutrymme för testdisken att använda. Defragmentera hårddisken minst en gång i månaden, oftare om du upplever problem med virtuellt minne. Öka virtuellt minne i Windows genom att öka växlingsfilen i inställningarna i "Performance" område i fliken "Avancerat" i "Systemegenskaper". Öka minnes procent i Photoshop genom att välja menyn "File", klicka "Inställningar", "Memory" och "Image Cache." I "Fysisk minnesanvändning" område, ändra "Används av Photoshop" inställningen till 75%.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com