Lägga till INS i Word 2007

February 13

Lägga till INS i Word 2007


Microsoft Word 2007 levereras med flera tillägg, som är extra funktioner som sträcker Word funktionalitet och ibland lägga till knappar i band, som smarta etiketter som automatiskt upptäcker och understryker namn på personer, datum eller telefonnummer. Du kan också ladda ner och installera add-in program från tredje part. Några ord tillägg, och många tredjeparts tillägg, inte kommer aktiveras som standard, vilket innebär att du måste ta några steg för att göra det möjligt för tilläggen om du vill kunna använda extra funktioner.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på genvägen till Word 2007 på skrivbordet för att öppna programmet. Alternativt, klicka på "Start" och klicka på "Office Word 2007" från Start-menyn är "Alla program" listan.

2 Klicka på Office-knappen. Klicka på "Word-alternativ."

3 Klicka på "Add-ins." Klicka på namnet på tillägget du vill aktivera från "Inaktiva Application Tillägg" för att markera det. Titta på add-in-typ för tillägget listas längst till höger "Typ" kolumnen (t.ex. COM-tillägg eller smarta etiketter).

4 Klicka på "Hantera" i rullgardinsmenyn rutan ligger nära botten av "Word-alternativ" fönstret. Välj tillägget typ som anges för tillägget du vill aktivera. Klicka på kryssrutan för tillägget du vill aktivera så att en bockmarkering visas. Klicka på "OK." Word 2007 lägger automatiskt på lämplig knapp eller kontroll till menyfliksområdet, eller lägger till en helt ny Ribbon i vissa fall.

5 Klicka på knappen "Alternativ" på säkerhetsvarning som visas i Word 2007 om Trust Center inte känner igen tredjeparts lägga in du försökte aktivera. Klicka på "Aktivera tillägg för endast denna session" eller "Aktivera all kod utgiven av den här utgivaren" att alltid lita på tilläggs utgivare. Klicka på "OK."

6 Klicka på Word 2007 Office-knappen. Klicka på "Word-alternativ." Klicka på "Trust Center." Klicka på "Säkerhetscenter inställningar." Klicka på "Add-ins" i "Säkerhetscenter" fönstret. Klicka på "kräva tillämpning Tillägg som ska undertecknas av Trusted Publisher" rutan för att aktivera eller inaktivera den här inställningen, beroende på om du vill att Word, i framtida fall, för att automatiskt stänga av-tillägg som inte har signerats digitalt. Klicka på "OK." Klicka på "OK" för att stänga Word-alternativ.

Tips

  • Aktivera inte tredje part tillägg från utgivare av vem du är osäker, inte känner till eller från vilken du aldrig har hämtat något program eller program.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com