Razer Copper Problem med mus

August 23

Razers Copper gaming mus sport en mycket hög känslighet och flera ytterligare konfigurationsalternativ som gör det till en idealisk tillbehör för allvarliga PC-spel. Om musen har problem fungerar korrekt, kan problemet ligga i drivrutinen version eller dess konfiguration.

Systemkrav

Den Copper fungerar endast med Windows 2000 och nyare, inklusive 64-bitarsversioner av operativsystemen. Även om musen kan fungera som en enkel USB-enhet på andra system, kommer du inte att ha tillgång till Copperheads avancerade spelfunktioner.

Mjukvaru-version

För att konfigurera musen för spel, behöver du rätt drivrutin installerad. Mjukvaran kommer på cd-skivan som medföljer musen eller hämtas från Razer hemsida. Observera att användare av Windows 2000, XP och Vista kräver en version av programvaran, medan användare av Windows 7 behöver en annan drivrutin fil.

Knappskonfiguration

Om knapparna på Copper inte fungerar som förväntat kan Razer programmet har ställt dem till en onormal funktion. Öppna Customizer programmet från Start-menyn för att ändra funktionsknappen. Den Copper stöder tangentbordet knapp uppdrag vid sidan om mer komplexa makron.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com