Hur du aktiverar en optimal WiFi

August 30

Optimum Online är en New York, New Jersey och Connecticut bygger internet leverantör av telekommunikationsföretaget Cablevision. I utvalda offentliga områden runt deras jurisdiktion, har Optimum Online Wi-Fi-punkter där användarna kan komma åt internet gratis. Det är dock endast tillgänglig för Optimala kunder tjänsten och din dator måste konfigureras för att ansluta till nätverket när det finns tillgängligt. När du ansluter till Optimum Wi-Fi, kan Internet inte nås förrän du ge din Optimal inloggningsuppgifter.

Instruktioner

1 Klicka på ikonen för trådlöst nätverk finns i systemfältet i Windows XP, Vista eller Windows 7 på den nedre högra sidan av skärmen. Detta är samma ikon du klickar på när du vill ansluta till ett trådlöst nätverk hemma. Ikonen visas att titta på olika sätt i alla versioner av Windows, men ligger på samma plats.

2 Välj "Visa tillgängliga nätverk" från popupmenyn som visas när du klickar på ikonen för trådlöst nätverk. Markera nätverket med titeln "optimumwifi" och klicka på "Anslut". Nätverket kommer endast att visas i listan över tillgängliga nätverk om du är inom räckhåll för en optimal Wi-Fi-anslutning.

3 Klicka på "Anslut ändå" om du får ett meddelande på skärmen som informerar dig om anslutningen är osäker. Gå till din webbläsare val. Du kommer att dirigeras till inloggningssidan Optimum Wi-Fi automatiskt.

4 Ange du Optimal användar-ID. Detta är din optimala e-postadress handtag följt av ditt respektive lösenord. Gå igenom villkoren. När du är klar, markera rutan som anger att du har granskat villkoren. Bestäm om du vill manuellt logga in varje gång eller har Optimal automatiskt loggar du in på nätverket när den bärbara datorn är inom räckhåll. Klicka på lämpligt val.

Tips

  • I Mac OS väljer ikonen för trådlöst nätverk som finns högst upp på skärmen och välj "optimumwifi" i rullgardinsmenyn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com