Hur får man det bästa avståndet den trådlösa

June 17

Hur får man det bästa avståndet den trådlösa


Trådlösa nätverk är nästan överallt, från och med 2010. Nästan varje ny dator och mobil enhet stöder anslutning till en trådlös hotspot. En trådlös åtkomstpunkt eller trådlös router måste installeras och konfigureras för att ge trådlös åtkomst till dessa enheter. När den totala räckvidd eller distans från den trådlösa enheten är viktigt, det finns åtgärder som kan vidtas för att säkerställa att du får bästa möjliga trådlösa signalen för längst verifierbara avstånd.

Instruktioner

1 Konfigurera din trådlösa router eller åtkomstpunkt för starkast möjliga trådlösa signalen. Detta är en funktion som normalt återfinns endast på dyrare routrar och åtkomstpunkter. Annars är en router eller åtkomstpunkt konfigurerad att åstadkomma den kraftigaste signalen som är i stånd att som standard.

2 Installera hög gain antenner på routern eller åtkomstpunkten. Återigen kommer bara dyrare modeller typiskt att inkludera möjligheten att ändra fabriksinstallerade antenner för hög förstärkning versioner.

3 Installera en high-gain antenn på den trådlösa enheten. Vissa trådlösa enheter, såsom PCI eller PCI-E stationära trådlösa kort, inkluderar möjligheten att ersätta antennen med en hög förstärkning version.

4 Rensa åtkomstpunkten eller routern så många hinder som möjligt. Trådlösa signaler utstråla från alla håll, om inte särskilda riktantenner är installerade. Till exempel, i ett tvåvåningshus, placera routern eller åtkomstpunkten på andra våningen kommer att möjliggöra en starkare trådlös signal för trådlösa enheter på både första och andra våningen.

Tips

  • Hög gain antenner och starkare trådlösa förstärkare gör störst skillnad när det gäller trådlös avstånd och räckvidd.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com