Hur man använder Dropbox på en Mac

January 31

Dropbox erbjuder både gratis och betalas online hosting-tjänster, och det är en av de mest praktiska sätt att skicka stora filer förutom FTP. Dropbox är tekniskt en webbplats, men har en extra skrivbordsklient för enkel uppladdning och snabb åtkomst. Till skillnad från de flesta andra program på Mac OS X, installation Dropbox skapar faktiskt en genväg länk och alternativ-menyn i Finder. Att använda Dropbox och dess tjänster, måste du skapa en Dropbox-konto.

Instruktioner

1 Navigera till Dropbox webbplats (dropbox.com). Klicka på "Download Dropbox" -knappen. Dropbox automatiskt upptäcker att du är på Mac OS X och hänvisa dig till rätt nedladdningslänken.

2 Dubbelklicka på skivikonen för att montera om det inte montera automatiskt. Dra programikonen Dropbox och fortfarande håller musen, flytta den till mappen "Program". Släpp musen när du ser den gröna "+" tecken.

3 Navigera till mappen "Program" och dubbelklicka på ikonen Dropbox för att öppna programmet. Klicka på "Jag har inte ett Dropbox-konto" och klicka på "Fortsätt" för att skapa ett nytt konto.

4 Ange ditt förnamn, efternamn, e-post, önskat lösenord och namnet på din dator. Klicka på knappen "Fortsätt".

5 Välj din kontotyp. Du kan skapa ett gratis konto på Dropbox för 2 GB lagringsutrymme på nätet. Om du bjuder in vänner och de går Dropbox kan du ett förvärva en extra fri 250 MB på online-lagring per vän, upp till 8 GB. Som av mars 2011, betalda konton finns med Dropbox för 50 GB lagringsutrymme på $ 9,99 per månad eller 100 GB lagringsutrymme för $ 19.99 per månad. Klicka på knappen "Fortsätt".

6 Välj "Typisk" som din konfiguration typ. Använd skärmen "Advanced" bara om du har erfarenhet med Dropbox. Klicka på knappen "Fortsätt". Klicka på knappen "Fortsätt" igen för att ta en fem-steg rundtur i Dropbox ansökan. Klicka på "Skip Tour" för att hoppa över tur och klicka sedan på knappen "Slutför". Dropbox skapar en genväg länk under "Platser" rubriken i den högra menyn på "Finder" fönster för enkel och direkt tillgång.

7 Skapa nya mappar i din Dropbox eller dra och släppa filer för att lägga till dem till befintliga mappar. Din "Public" och mappen "Bilder" automatiskt delas, men du kan skapa nya mappar och dela dem bara med vissa personer. När du lägger till filer eller mappar till Dropbox, måste du vänta tills du ser den gröna bocken bredvid filerna för att bekräfta att de har överförts innan du försöker dela.

8 Åtkomstprogramalternativ och inställningar genom att använda Dropbox-menyn i Finder. Dropbox-menyn visas i toppen av din Finder efter installationen och har Dropbox logotyp med en liten, grå pilen bredvid den. Menyn kan du dela mappar och läsa dem på Dropbox hemsida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com