Vad är den inbyggda i ljud för MacBook Pro?

February 22

Vad är den inbyggda i ljud för MacBook Pro?


När du vill arbeta med ljud på din MacBook Pro, kan du använda den bärbara datorns inbyggda ljudkapacitet. Apple installerar fria program på varje ny MacBook Pro denna process ljud, så att du kan spela in och lyssna på ljud. Till exempel kan du använda iTunes för att spela musik och använda QuickTime för att spela in ljudfiler med MacBook Pro inbyggda mikrofonen.

Inbyggda högtalare

Du kan använda din MacBook Pro för att lyssna på musik med den inbyggda stereohögtalare. Högtalarna fungerar automatiskt när du kör ett program som spelar ljud, såsom iTunes, QuickTime, DVD-spelare och iMovie. Du kan också använda webbläsaren Safari att besöka webbplatser som spelar ljudfiler och videoklipp med ljud. Nycklarna volymkontroll finns i den översta raden i MacBook Pro tangentbord, och består av en volym upp, en volym ned och en stum nyckel.

Inbyggd mikrofon

Apple har en inbyggd mikrofon på varje ny MacBook Pro. Till exempel kan du använda den inbyggda mikrofonen för att spela in dig själv talar, sjunger eller spelar musik när du använder Garage, Apples ursprungliga programmet för att göra musik. Mikrofonen fungerar också automatiskt när du använder den inbyggda Facetime ansökan för att ringa gratis videosamtal över Internet.

Produktion

När du vill lyssna på ljud privat eller vill undvika att störa andra människor med ljud som produceras på din MacBook Pro, kan du koppla in en valfri par hörlurar till ljudutgången på den vänstra sidan av den bärbara datorn. Den ljudutgång är märkt med en symbol för hörlurar. Du kan också ansluta externa högtalare till ljudutgången. MacBook Pro stöder analog och digital ljudutgång.

linjeingång

Om du inte vill använda den inbyggda mikrofonen för att spela in ljud med din MacBook Pro, kan du koppla in en analog eller digital extern mikrofon i ljudingång. Den 13-tums skärm och 15-tums skärm MacBook Pro-modellerna har en kombinerad hörlurar / linje i hamn på den vänstra sidan av den bärbara datorn, markerade med en ikon hörlurar. 17-tums MacBook Pro-modellen har en dedikerad ljudingång märkt med en ikon av en cirkel med två trianglar, som ligger på den vänstra sidan av den bärbara datorn.

System

När du vill visa information om din MacBook Pro inbyggda ljud, klicka på Apple-logotypen längst upp till vänster på skärmen, klicka sedan på "Om den här datorn" och klicka sedan på "Mer info" för att starta Systeminformation. Inbyggd ljudinformation finns under "Hardware" på den vänstra rutan i System fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com