Hur du ändrar en GIF-fil till JPG Använda Mac

January 25

Hur du ändrar en GIF-fil till JPG Använda Mac


Många webbplatser använder Graphic Interchange Format bilder på grund av den optimerade nivån av bildkomprimering att det här formatet tillåter. Animerade bilder, som använder en serie av modifierade bilder för att skapa en blädderbok effekt, också vanligen kommer i GIF-format. Joint Photographic Experts Group, eller JPG, bilder, å andra sidan, är komprimerade statiska bilder. Mac OS X innehåller en inbyggd verktyg som heter Förhands som kan konvertera bilder till olika format. Använd Förhands att konvertera en GIF-bild i en JPG.

Instruktioner

1 Klicka på förstoringsglaset i det övre högra hörnet av Mac OS X-skrivbordet och typ "Preview" i sökrutan. Klicka på "Preview" i resultatlistan för att starta programmet.

2 Klicka på "File" och "Öppna". Välj GIF-bild i "Öppna" i dialogrutan och klicka på "Öppna". Klicka på "File" och "Spara som" för att visa alternativen bild konvertering. Skriv in ett namn för den konverterade bilden bredvid "Spara som" och välj en destination för bilden från "Där" listrutan.

3 Välj "JPEG" från "Format" rullgardinsmenyn. Använd "Kvalitet" reglaget för att välja en kvalitetsnivå för bilden. Flytta reglaget längst till höger för bästa kvalitet. Klicka på "Spara" för att spara den konverterade JPG bilden till den valda platsen.

Tips

  • Konvertera en animerad GIF-fil till en JPG bort bilden animation, vilket resulterar i en statisk bild.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com