Hur man kan bli av Navbar i "Thesis"

May 31

Avhandlingen tema är en mall skapas för Wordpress blogging plattform. Den innehåller en mängd olika anpassningar och stil alternativ, vilket gör den idealisk för användare som vill att deras blogg för att se unik utan att direkt redigera PHP-kod. Den "Navbar" är en meny som ligger högst upp i avhandlingen temasidor, och det innehåller länkar till sidor som har skapats i Wordpress. Avhandlingen tema använder "krokar" för att avgöra var delar av temat visas. För att ta bort "Navbar," du kan ta bort "Navbar hook" med en kodrad i "custom_functions.php" sida.

Instruktioner

1 Logga in på din Wordpress instrumentpanelen genom att skriva din webbplats domännamn följt av "/ wp-admin /" i webbläsarens adressfält. Tryck enter."

2 Skriv din Wordpress användarnamn och lösenord i de visade textfält, och klicka sedan på "Logga in".

3 Klicka på länken "Editor" i menyn "utseende" på vänstra sidan av Wordpress instrumentbräda.

4 Klicka på länken "custom_functions.php" på höger sida av "Redigera teman" sida.

5 Klicka för att placera musmarkören på den tomma raden ovanför "funktions custom_bookmark_links () {" kodrad, nära centrum av den "custom_functions.php" sida.

6 Typ "remove_action ( 'thesis_hook_before_header', 'thesis_nav_menu');" att ta bort "Navbar hook" från tema mallsidor. Tryck enter."

7 Klicka på "Uppdatera File" längst ned på sidan för att spara dina ändringar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com