Hur man använder Windows Scan och fax för att skicka ett fax

June 26

Hur man använder Windows Scan och fax för att skicka ett fax


Windows Faxa och skanna är en infödd program för Microsoft Vista och Windows 7 operativsystem. Den tillåter användare att faxa och skanna digitala medier som lagras på hårddisken i alla Windows Vista eller Windows 7-dator. Det är lätt att använda Windows Faxa och skanna för att skicka en digital fil som ett fax.

Instruktioner

1 Kontrollera datorns modem är ansluten till en vanlig telefon. Du kan inte använda Windows Faxa och skanna för att skicka ett fax via Internet, så modemet måste anslutas till en extern telefonlinje.

2 Klicka på Start-knappen, och i sökfältet under "Alla program" söka efter ordet "Fax". Dubbelklicka på Windows Faxa och skanna ikon som visas i sökresultaten.

3 Klicka på "Nytt fax" -ikonen i det övre vänstra hörnet av Faxa och skanna fönster.

4 Ange 10-siffriga telefonnummer som du vill skicka faxet i "Till" -fältet.

5 Klicka på ikonen gem i verktygsfältet för att infoga filen du vill faxa. Navigera till mappen du har lagrat din faxable dokument och välj den. Klicka på knappen "Sätt". Ange ett ämne i "Subject" textområdet så att personen som tar emot faxet kommer att veta vem som har skickat det och klicka på "Skicka". Datorn kommer nu att skicka ett fax med hjälp av dess modem till det angivna telefonnumret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com