Hur Tweak Leopard Desktop

December 25

Snow Leopard operativsystem skapas och upprätthålls av Apple för användning på Mac-datorer. Operativsystemet har en stationär där du kan spara och hantera filer. Du kan justera Leopard operativsystemet skrivbord med hur dina ikoner arrangeras och den bild som utgör bakgrunden.

Instruktioner

ordna ikoner

1 Högerklicka på skrivbordet om du använder en Microsoft Windows-mus eller håll din "Ctrl" -tangenten samtidigt som du klickar på skrivbordet om du använder en Mac-mus.

2 Välj "Ordna efter" i de val som visas.

3 Välj efter datum skapat, ändringsdatum, storlek, typ eller namn. Detta kommer att ordna ikonerna på skrivbordet till din önskan.

Ändra skrivbordsbakgrund

4 Högerklicka på skrivbordet om du använder Windows musen eller hålla ned "Ctrl" -tangenten samtidigt som du klickar på skrivbordet om du använder en Mac-mus. Välj "Ändra skrivbordsbakgrund."

5 Välj ett foto som visas i huvudfönstret eller klickar på en mapp till vänster i fönstret för att se andra alternativ för en skrivbordsbakgrund. Klicka på mappar i avsnittet "mappar" och leta efter andra bilder som ska användas som skrivbordsbakgrund. Markera bilden och klicka på "Öppna".

6 Markera kryssrutan bredvid "Genomskinlig menyrad" för att aktivera den funktionen. Markera kryssrutan bredvid "Ändra bild" och använd rullgardinsmenyn för att välja hur lång tid för skrivbordet bild förändras. Om du använder den här funktionen kommer bilden förändras slumpmässigt vid den angivna tiden. Stäng fönstret när du är klar.

Byt ikon Utseende

7 Högerklicka på skrivbordet om du använder Windows musen eller hålla ned "Ctrl" -tangenten samtidigt som du klickar på skrivbordet om du använder en Mac-mus.

8 Välj "Visa visningsalternativ." Flytta reglagen på fönstret för att ändra storleken på ikonerna och gallret. Använd "Textstorlek" rullgardinsmenyn för att ändra storleken på texten i samband med varje ikon.

9 Välj etikettläget att vara till höger eller botten med radioknapparna. Klicka på kryssrutorna bredvid "Visa iIem Info" och "Visa Punkt preview" om så önskas. Stäng fönstret när du är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com