Hur man kan öka träffar på en webbsida

April 15

Om du har en webbsida för personligt eller affärsmässigt bruk, vill du locka så mycket trafik som möjligt. När du får en hel del träffar på din webbsida kan du tjäna mer genom att köra en e-handelsplats eller genom pay-per-klick reklam. Använd gratis eller betalas metoder för att driva webb besökare till din webbplats.

Instruktioner

1 Producera SEO innehåll. Sökmotoroptimering innebär att skriva web kopia som rör dig i resultat på sökmotorer. Grundläggande SEO regler omfattar att skriva kort och koncis kopia med sökord som är relaterade till ämnet stänkte hela texten samt inom titeln.

2 Få länkar till dina webbsidor. Be besökare att skicka in din webbsida till webbplatser som Digg och del.icio.us. Dessa platser tillåter användare att länka till innehåll som de vill på webben och dela dem med andra Digg och del.icio.us användare.

3 Skicka innehåll med länkar till din webbsida till andra webbplatser för att locka dina egna träffar. Foruminlägg, webbgrupper och bloggar är ett utmärkt sätt att länka till din webbsida. Posta en länk till din webbsida samt placera den i kommentarer du skickar på någon av dessa typer av webbplatser.

4 Skapa webb-annonser på dina sidor. Annonsera din webbsida genom partnerwebbplatser och online-radannonser. Registrera dig för en tjänst som Google Adwords. Du ställer in annonsbudget och Google placerar din webbannons med en länk till din webbsida på relevanta webbplatser.

5 Lägg till lite kontroverser till innehåll som publiceras på webbsidan. Nyheter, kan heta ämnen och kändisskvaller alla köra en hel del träffar på din webbsida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com