Så här uppgraderar Windows Live Messenger Plus

March 25

Så här uppgraderar Windows Live Messenger Plus


Messenger Plus! Live är ett tillägg avsedd för Windows Live Messenger. Det tillför ett antal extra funktioner till IM-klient. Till exempel kan du ändra utseendet och känslan av meddelandefönstret, upprätthålla en organiserad historik över dina konversationer och lägga till egna känslor ljud till snabbmeddelandekonversationer. Det enda du behöver innan du uppgraderar add-on är Windows Live Messenger själv. Eftersom du uppgraderar Messenger Plus! bör du ha den senaste versionen av MSN Messenger, som kräver Windows XP eller senare. Den uppgraderade versionen av Messenger Plus! är kompatibel med Messenger 8.0 till 14,0 (Windows XP till Windows 7), från och med 2010.

Instruktioner

1 Gå till Messenger Plus! Live hemsida via länken i Resources.

2 Klicka på "Ladda ner gratis" -knappen.

3 Klicka på den blå "Download now" knappen på nästa sida. Nu klicka på "Öppna" på "Download-file" dialogrutan. Uppgraderingsfilen är liten i storlek och bör inte ta mer än fem till åtta minuter att ladda ner.

4 Klicka på "Kör" på "Download-fil" dialogruta efter att ha avslutat ladda ner uppgraderingsfilen. Nu Windows Messenger Plus! Live startar installationsprocessen. Klicka bara på "Next" genom installationsstegen och klicka på "Finish" i slutet. Den uppgraderade versionen kommer att laddas ner på datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com