Hur Avbryt en FooPets konto

January 4

Hur Avbryt en FooPets konto


FooPets är en betald prenumeration spelutbud online inriktad förtonåringar. Sajten erbjuder virtuella husdjur som är tillgängliga för adoption och spel som kan spelas för att tjäna pengar. Av någon anledning, kan du bestämma att du inte längre vill prenumerera på platsen (dvs. ClubFoo) och behöver avsluta kontot. Detta kan enkelt göras men tänk på att du inte längre kommer att ha tillgång till FooPets webbplats.

Instruktioner

1 Besök FooPets webbplats (se Resurser avsnitt).

2 Logga in på ditt FooPets konto genom att klicka "medlem Logga in" i det övre högra hörnet på startsidan och mata in din e-postadress och lösenord.

3 Välj "profil" från de översta flikarna.

4 Välj "Tecknings Information" från toppen, till höger på sidan.

5 Välj "Avbryt konto" och sedan på "Skicka". Du kommer att ges möjlighet att förklara varför du avbryta din prenumeration, men det är inte obligatoriskt.

6 Välj "Avbryt konto" igen för att avbryta ditt nuvarande abonnemang val. Du kommer att tillåtas att komma åt FooPets webbplats tills nuvarande månads prenumeration löper ut.

Tips

  • När du har avslutat ditt FooPets konto, se hur många dagar du kommer att tillåtas att komma åt FooPets webbplats genom att markera avsnittet "Subscription Information". Leta efter avbokningsdagen i mitten av sidan; Detta är den sista dagen du kommer att tillåtas att logga in på webbplatsen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com