Hur man bygger en dator för musikinspelning

November 15

Hur man bygger en dator för musikinspelning


Du behöver inte köpa en dator för musikinspelning. Du kan köpa alla delar och bygga din egen. Att bygga en dator för musikinspelning ser till att du har ett system kraftfull nog att hantera din musik inspelningsprogram och filer. I vissa fall bygga en dator är också mer ekonomiskt än att köpa en färdiga ett med uppgraderingar.

Instruktioner

1 Du behöver en dator fall att hålla alla datorkomponenter. Du kan köpa på när som helst dator delar butik. Sätt moderkortet, grafikkort och processor i lämpliga spåren inuti datorn.

2 Installera två hårddiskar. Det är bäst att ha två eller flera hårddiskar i ett datorsystem för att hantera arbetsbelastningen du sätta på systemet. En hårddisk kommer att köra operativsystemet, medan den andra kommer att lagra den digitala inspelningsmjukvaran och musikfiler.

3 Installera direktminne (RAM). Leta efter högre kvalitet minne för din musikinspelning PC. Ju högre kvalitet, desto snabbare systemet körs.

4 Installera en hög kvalitet strömförsörjning. För ljudinspelning, köpa ett nätaggregat som är minst 500 watt. En hög watt nätaggregat minskar risken att datorn kommer att bränna ut.

5 Anslut monitorn. Du kan använda alla skärmar för nybyggda dator. Detta kommer inte att påverka systemets prestanda. Ju större skärm, desto bättre kommer du att kunna se när du kör din digital programvara musikinspelning.

6 Installera ett operativsystem på en av hårddiskarna. Välj en av de senaste operativsystemen som du väljer att installera på din dator.

7 Installera musikprogram inspelning på andra hårddisken. Ett antal program musikinspelning finns. Vilken du väljer är upp till dig utifrån dina behov. Titta också för plug-ins och virtuella instrument plug-ins för att öka utbudet av musiken låter du får när du spelar musik.

8 Installera en CD-brännare. En CD-brännare ger dig möjlighet att bränna inspelad musik på en CD för att dela med andra.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com