Cannon skrivaren Felsökning

August 5

Utöver sina andra produkter, är Canon ett av de största tillverkarna av skrivare för hem och kontor. Canon-skrivare finns i många modeller, inklusive bläckstråle, laser, och de populära allt-i-ett-skrivare som skriver ut, skanna, kopiera och faxa. Skrivare, liksom alla tekniska produkter, kan missköter.

grundläggande felsökning

Ofta när skrivare slutar att fungera, är det något grundläggande. Börja med att kontrollera om papper har fastnat. Detta kan hända när en eller flera pappersark fastna i utfodrings- och utskriftsmekanismer. Dra försiktigt ut papper som fastnat och återställa skrivaren.

Därefter kontrollera bläcknivåerna. Bläckpatroner kan torka ut snabbt. Om skrivaren verkar vara att skriva ingenting kommer ut på sidan, kan du vara slut på bläck. Försök byta ut bläckpatronen och skriva ut igen.

Avfall Ink Error

Ett vanligt fel på vissa canon bläckstråleskrivare modeller är "bläck fel avfall." Tryck på menu på skrivaren och tryck skanning / kopiering för att tillträda en tjänst mer. Tryck på den högra pilen för att få tillgång till "NVRAM." Ställ ABS-M nivå till 0. Set ABS-P nivå till 0. Tryck på "Stop" för att avsluta.

Fel Patron Meddelande

Ett annat vanligt Canon-skrivare fel är "Fel patron Method." Stäng av skrivaren och dra ut nätsladden ur vägguttaget. Försiktigt bort patroner och skrivhuvudet. Rengör skrivhuvudet i ljummet vatten och ställ in den för att torka. Rengör kontakterna försiktigt med ett radergummi och torka med en ren vävnad. Sätt tillbaka skrivhuvudet och sätt tillbaka patronerna. Försök att skriva ut igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com